Kleine details, grote impact

Door Emil Kulisic

Boomerang
Eindhoven-Best

Sinds 2013 ben ik actief op de Nederlandse markt met mijn bedrijf Parachuutje, gespecialiseerd in bedrijfskleding die naadloos aansluit bij de visuele identiteit van organisaties. Onder mijn leiding levert mijn team innovatieve maatwerkoplossingen. Geïnspireerd door het principe van de parachute, waarbij een klein “parachuutje” eerst opent en vervolgens de grote parachute volgt, laat ik met Parachuutje zien hoe kleine details een groot verschil kunnen maken.

Dit principe pas ik toe binnen ons Boomerang netwerk waardoor er veel kruisverbanden ontstaan. Doordat ik mijn klanten de flexibiliteit geef om kleine hoeveelheden of aanpassingen te bestellen, kan ik veel betekenen voor de medeleden en hun netwerk. Dit maakt mijn bedrijf tot een waardevolle partner voor zowel kleine bedrijven als grote organisaties. Met eigen productieruimtes in Zuid-Europa kan ik snel schakelen en uitgebreide mogelijkheden bieden als mijn medeleden of hun relaties iets nodig hebben.

Kwaliteit en service staan centraal bij Parachuutje. Ik streef naar duurzame relaties met klanten en partners, en denk mee om het juiste advies te geven en naar tevredenheid uit te voeren. Van poetsploegen en chefs tot managers en zorgpersoneel, ik ontwerp kledinglijnen die volledig aansluiten bij de huisstijl van elke organisatie.

Voor op maat gemaakte kleding is er maar één adres: Parachuutje. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maakt ons de ideale partner voor al uw kledingbehoeften.

Deel dit verhaal
Bekijk alle verhalen

Emil Kulisic

Eigenaar

Boomerang
Eindhoven-Best

"Ook bij netwerken maken kleine details grote verschillen"

Bekijk alle verhalen

Meer verhalen

 • Boomerang

  Frits Castelijns

  Puntwerk

  Boomerang
  Eindhoven-Best
  "Een sterk netwerk, als Boomerang, is de sleutel tot groei en succes voor Puntscherp"
  Lees het verhaal van Frits
 • Boomerang

  André Driessen

  Andries tekst, training & advies

  Boomerang
  Eindhoven-Best
  "Met die kennis in je bagage kun je elkaars ambassadeur zijn."
  Lees het verhaal van Andries
 • Boomerang

  Jaïr Sambo

  Certified Services

  Boomerang
  Eindhoven-Best
  "Het is bemoedigend om deel uit te maken van een gemeenschap die elkaar ondersteunt en gezamenlijk streeft naar succes"
  Lees het verhaal van Jaïr