Diep graven naar kennis

Door Mansour Vos

Boomerang
Stadskanaal

Hoi. Ik ben Mansour Vos.

Als jonge trainee bij Vos Zand en Grind kijk ik met veel enthousiasme uit naar de mogelijkheden die het zakelijke netwerk van Boomerang Business Collective in Stadskanaal mij kan bieden. Ik ben ervan overtuigd dat de trainingen en netwerkervaringen mij zullen helpen in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Mansour Vos is trainee bij Vos Zand en Grind.

Als allround trainee doe ik heel veel binnen de organisatie. Van alle dagelijkse werkzaamheden tot aan management toe. Dat vind ik al de kans van m’n leven, en nou ga ik beginnen bij Boomerang. Het is geweldig om deel uit te maken van een groep professionals die elkaar ondersteunen en inspireren. Het Boomerang Business Collective biedt mij de mogelijkheid om te netwerken met andere bedrijven en ondernemers in de regio, en om kennis en ervaringen te delen. Dit zal mij helpen om nieuwe inzichten te krijgen en mijn vaardigheden te verbeteren.

Ik ben ook erg benieuwd naar de trainingen die het collectief aanbiedt. Deze trainingen zijn gericht op presentatie technieken, persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei, en ik verwacht veel te kunnen leren van de ervaren trainers en de andere deelnemers. Door deze trainingen kan ik mijzelf verder ontwikkelen en mijn vaardigheden verbeteren, wat mij zeker zal helpen in mijn toekomstige carrière.

Kortom, ik kijk uit naar de mogelijkheden die het Boomerang Business Collective mij biedt en ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan het algehele resultaat van het Collectief.

Deel dit verhaal
Bekijk alle verhalen

Mansour Vos

Trainee

Boomerang
Stadskanaal

"Ik ben ervan overtuigd dat de trainingen en netwerkervaringen mij zullen helpen in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling."

Bekijk alle verhalen

Meer verhalen

 • Boomerang

  Rob Kugul

  Erka

  Boomerang
  Stadskanaal
  "Erka's toewijding aan kwaliteit, stijl en klanttevredenheid blijft een baken voor de lokale gemeenschap"
  Lees het verhaal van Rob
 • Boomerang

  Anne Prins

  Voedselbank StadsWolde

  Boomerang
  Stadskanaal
  "Voor de voedselbank is een nauwe band met lokale ondernemers erg belangrijk."
  Lees het verhaal van Anne
 • Boomerang

  Mark Middeljans

  Plan B reclame

  Boomerang
  Stadskanaal
  "Het collectief van Boomerang Stadskanaal is voor Mark een bron van inspiratie en ondersteuning."
  Lees het verhaal van Mark