De perfecte fit(20) in netwerken

Door Sascha Radjab

Boomerang
Stadskanaal

Toen ik begon met netwerken en mijzelf moest presenteren voor zo’n grote groep ondernemers had ik elke week best wat kriebels in mijn buik. Toch ben ik heel blij dat ik heb doorgezet want de afgelopen jaren heb ik enorm veel gehad aan structuur en systemen voor mijn marketing activiteiten.

Mijn naam is Sascha Radjab – Personal Trainer bij fit20. En dit is onze studio in Stadskanaal.

Bij ons zijn we altijd op zoek naar de beste fit tussen training, tijd, conditie en ja, ook de zin van onze leden. Het is nou eenmaal niet altijd even makkelijk om altijd even gemotiveerd te zijn. Dat geldt voor zowel fysieke training als zakelijke discipline. Een grote toegevoegde waarde van zowel Boomerang als fit20 is dat het elke week op een vast moment is. Dus kun je het plannen en dan ga je gewoon. Op weg naar fit worden

De perfecte fit in netwerken is het vinden van de juiste balans tussen authenticiteit en aanpassingsvermogen. Netwerken gaat immers niet alleen over het uitwisselen van visitekaartjes en informatie, maar ook over het opbouwen van duurzame relaties. Het is daarom belangrijk dat je jezelf blijft en je eigen persoonlijkheid en vaardigheden laat zien, terwijl je ook openstaat voor verschillende perspectieven en benaderingen van anderen.

Een belangrijke stap bij het vinden van de perfecte fit is het identificeren van je eigen unieke sterke punten en interesses. Dit kan je helpen om je te concentreren op de juiste netwerkmogelijkheden en om beter te communiceren met andere professionals in jouw vakgebied. Maar het is ook belangrijk om open te staan voor verschillende ideeën en benaderingen van anderen. Het luisteren naar andere perspectieven kan je inspireren om nieuwe ideeën te verkennen en om je eigen vaardigheden en interesses verder te ontwikkelen.

Bovendien is het belangrijk om te investeren in relaties op lange termijn en niet alleen te focussen op kortetermijndoelen. Het opbouwen van een netwerk van waardevolle relaties kost tijd en moeite, maar kan uiteindelijk leiden tot nieuwe kansen en groei voor jouw bedrijf of carrière.

Dus, de perfecte fit in netwerken is een combinatie van authentieke zelfexpressie en aanpassingsvermogen, het identificeren van je sterke punten en interesses, en het opbouwen van duurzame relaties. Het vinden van de juiste balans kan je helpen om succesvol te netwerken en om waardevolle kansen en relaties te ontwikkelen.

Boomerang Stadskanaal is voor ons op al die bovenstaande punten verreweg de beste fit(20). Ik kan iedereen aanraden om eens een keertje langs te komen.

Deel dit verhaal
Bekijk alle verhalen

Sascha Radjab

Personal Trainer

Boomerang
Stadskanaal

"Het vinden van de juiste balans kan je helpen om succesvol te netwerken en om waardevolle kansen en relaties te ontwikkelen."

Bekijk alle verhalen

Meer verhalen

 • Boomerang

  Rob Kugul

  Erka

  Boomerang
  Stadskanaal
  "Erka's toewijding aan kwaliteit, stijl en klanttevredenheid blijft een baken voor de lokale gemeenschap"
  Lees het verhaal van Rob
 • Boomerang

  Anne Prins

  Voedselbank StadsWolde

  Boomerang
  Stadskanaal
  "Voor de voedselbank is een nauwe band met lokale ondernemers erg belangrijk."
  Lees het verhaal van Anne
 • Boomerang

  Mark Middeljans

  Plan B reclame

  Boomerang
  Stadskanaal
  "Het collectief van Boomerang Stadskanaal is voor Mark een bron van inspiratie en ondersteuning."
  Lees het verhaal van Mark