De beste marketing voor MKB bedrijven

Door Erik Luten

Boomerang
Stadskanaal

De kans krijgen om je product of dienst te presenteren voor nieuw prospects. Het doel van zowel on, als offline marketing. Als marketing specialisten weten we als geen ander dat de marketingmix voor alle bedrijven anders zal zijn om succes te behalen. Een groot onderdeel is mond tot mond reclame, dat wil je eigenlijk hebben als de backbone van je marketing strategie. Maar hoe bereik je dit? Door netwerken! Netwerken is de beste manier om reclame te maken voor je bedrijf en jezelf te profileren als een waardevolle en betrouwbare partner.

Het mooie van netwerken is dat je persoonlijk contact hebt met potentiële klanten en partners. Je kunt laten zien wie je bent en waar je voor staat, en dit heeft vaak veel meer impact dan wanneer je alleen online actief bent. Door te netwerken bouw je vertrouwen op, en dit is essentieel voor het aangaan van succesvolle zakelijke relaties.

Carin Heutinck en Erik Luten maken online en offline marketing nog mooier!

Netwerken gaat verder dan alleen persoonlijk contact. Het gaat ook om het delen van kennis en ervaringen met anderen in de industrie en het creëren van een gemeenschap van professionals die elkaar steunen en inspireren. Door te netwerken kun je leren van anderen en jezelf blijven ontwikkelen als ondernemer.
Maar dit gaat niet door eens per maand of kwartaal een paar bitterballen en glazen bier naar binnen te gooien met steeds wisselende mensen. Kan ook leuk zijn natuurlijk, maar als je een continue stroom van aanbevelingen wilt genereren dan zul je gestructureerd en met een doel te werk moeten gaan. Dat kan als geen ander bij Boomerang. Alles wat ze doen is eenvoudig, doeltreffend en consequent uitvoerbaar. Moet je het alleen nog wel even doen natuurlijk…!

Als online marketing specialist kan ik ook bevestigen dat netwerken een belangrijke rol speelt in onze strategieën voor MKB ondernemers. Door ons netwerk kunnen we waardevolle partners vinden voor samenwerkingen en kunnen we ons als experts profileren in de industrie. Dit leidt niet alleen tot meer klanten en omzet, maar ook tot een sterke reputatie in de markt.

Dus als MKB ondernemer moet je zeker netwerken. Het is de beste manier om jezelf te presenteren als een waardevolle en betrouwbare partner en om te groeien als professional. Ik raad het iedereen aan om actief te zijn in de industrie en te blijven bouwen aan waardevolle relaties.

Deel dit verhaal
Bekijk alle verhalen

Erik Luten

Creatieve ondernemer

Boomerang
Stadskanaal

"Als online marketing specialist kan ik bevestigen dat netwerken een belangrijke rol speelt in onze strategieën voor MKB ondernemers."

Bekijk alle verhalen

Meer verhalen

 • Boomerang

  Rob Kugul

  Erka

  Boomerang
  Stadskanaal
  "Erka's toewijding aan kwaliteit, stijl en klanttevredenheid blijft een baken voor de lokale gemeenschap"
  Lees het verhaal van Rob
 • Boomerang

  Anne Prins

  Voedselbank StadsWolde

  Boomerang
  Stadskanaal
  "Voor de voedselbank is een nauwe band met lokale ondernemers erg belangrijk."
  Lees het verhaal van Anne
 • Boomerang

  Mark Middeljans

  Plan B reclame

  Boomerang
  Stadskanaal
  "Het collectief van Boomerang Stadskanaal is voor Mark een bron van inspiratie en ondersteuning."
  Lees het verhaal van Mark