Betrokken netwerk professional

Door Aart de Boer

Boomerang
Stadskanaal

Als betrokken professionals in de vloeren en daken industrie kunnen we met trots zeggen dat wij de afgelopen 15 jaar hard hebben gewerkt aan het opbouwen van een bedrijf dat er staat en waar we immens trots op zijn: de NB plus groep. Maar we hebben dit succes niet alleen bereikt – het hele team, alle medewerkers, leveranciers, klanten én mijn zakelijke netwerk heeft me hierbij geholpen.

Rick Niemeijer & Aart de boer van NB+ Groep.

Wij vinden het belangrijk om te benadrukken dat we door gestructureerd en doelgericht netwerken, waardevolle connecties hebben kunnen leggen met mensen in de industrie en belangrijke partners kunnen vinden voor samenwerkingen. Dit heeft ons geholpen om ons bedrijf uit te breiden en onze dienstverlening te verbeteren. Het gaat niet alleen om het vinden van kansen, het gaat ook om het opbouwen van vertrouwen en relaties op lange termijn. Door te investeren in ons netwerk hebben we sterke banden kunnen opbouwen met klanten en partners, waardoor we een loyaal klantenbestand hebben kunnen opbouwen.

En dat is wederkerig, niet alleen ons bedrijf heeft geprofiteerd van ons sterke netwerk. We hebben ook andere professionals in en buiten de industrie geholpen door onze kennis en ervaring te delen en hen te ondersteunen in hun zakelijke doelen. Dit heeft ons niet alleen geholpen om ons netwerk te versterken, maar ook om ons als bedrijf te profileren als een waardevolle en betrouwbare partner.

Dus ja, 15 jaar zakelijk en gestructureerd netwerken heeft ons geholpen om een groot succes te maken van ons bedrijf. Maar het is meer dan dat – het gaat om het opbouwen van waardevolle relaties en het delen van kennis en ervaringen om de industrie als geheel te versterken. Ik ben trots op wat we hebben bereikt en kijk uit naar de toekomst, waarin we ons netwerk blijven uitbreiden en onze dienstverlening blijven verbeteren.

Deel dit verhaal
Bekijk alle verhalen

Aart de Boer

Eigenaar

Boomerang
Stadskanaal

"En dat is wederkerig, niet alleen ons bedrijf heeft geprofiteerd van ons sterke netwerk."

Bekijk alle verhalen

Meer verhalen

 • Boomerang

  Rob Kugul

  Erka

  Boomerang
  Stadskanaal
  "Erka's toewijding aan kwaliteit, stijl en klanttevredenheid blijft een baken voor de lokale gemeenschap"
  Lees het verhaal van Rob
 • Boomerang

  Anne Prins

  Voedselbank StadsWolde

  Boomerang
  Stadskanaal
  "Voor de voedselbank is een nauwe band met lokale ondernemers erg belangrijk."
  Lees het verhaal van Anne
 • Boomerang

  Mark Middeljans

  Plan B reclame

  Boomerang
  Stadskanaal
  "Het collectief van Boomerang Stadskanaal is voor Mark een bron van inspiratie en ondersteuning."
  Lees het verhaal van Mark