Alles geven… Altijd

Door Rick Lem

Boomerang
Stadskanaal

Als filmmaker is het mijn passie om verhalen te vertellen en mensen te raken met mijn werk. Maar dit is niet altijd een makkelijke weg. Juist niet. Keer op keer krijg je te maken met uitdagingen en tegenslagen, ik heb geleerd dat doorzettingsvermogen en passie voor wat we doen essentieel zijn voor succes in deze branche.

Bart Stoffer Brakke – Filmmaker.

Ik geef altijd alles, omdat ik weet dat ik alleen zo het beste werk kan leveren. Netwerken benader ik op dezelfde manier. Door mijn netwerk heb ik de kans gehad om mijn werk te delen, kansen te krijgen. Door de grote verschillen in de leden heb ik enorm veel waardevolle feedback gekregen. Ik heb ook belangrijke connecties kunnen leggen met allerhande leveranciers, waardoor ik mijn projecten kon realiseren.

Maar zakelijk netwerken gaat niet alleen over het vinden van kansen en het maken van connecties. Het gaat ook over het delen van kennis en ervaringen met anderen. Over het creƫren van een gemeenschap van professionals die elkaar steunen en inspireren. Binnen maar juist ook buiten hun eigen vakgebied. Door mijn netwerk heb ik me kunnen omringen met mensen die dezelfde passie en toewijding hebben als ik, en die me blijven motiveren om te blijven groeien en te verbeteren als filmmaker.

Dus ik blijf altijd alles geven, omdat ik weet dat dit de enige manier is om de verhalen te vertellen die ik wil vertellen. En mijn Boomerang netwerk zal er altijd zijn om me te ondersteunen en me te helpen mijn doelen te bereiken.

Deel dit verhaal
Bekijk alle verhalen

Rick Lem

Filmmaker

Boomerang
Stadskanaal

"Dus ik blijf altijd alles geven, omdat ik weet dat dit de enige manier is om de verhalen te vertellen die ik wil vertellen."

Bekijk alle verhalen

Meer verhalen

 • Boomerang

  Rob Kugul

  Erka

  Boomerang
  Stadskanaal
  "Erka's toewijding aan kwaliteit, stijl en klanttevredenheid blijft een baken voor de lokale gemeenschap"
  Lees het verhaal van Rob
 • Boomerang

  Anne Prins

  Voedselbank StadsWolde

  Boomerang
  Stadskanaal
  "Voor de voedselbank is een nauwe band met lokale ondernemers erg belangrijk."
  Lees het verhaal van Anne
 • Boomerang

  Mark Middeljans

  Plan B reclame

  Boomerang
  Stadskanaal
  "Het collectief van Boomerang Stadskanaal is voor Mark een bron van inspiratie en ondersteuning."
  Lees het verhaal van Mark