256 mogelijke combinaties van zakelijk krachtige uitstraling

Door Rob Kugul

Boomerang
Stadskanaal

ERKA Casual Mode in Stadskanaal heeft de kracht van zakelijk netwerken en stijlvolle presentatie geïllustreerd met een recente opdracht vanuit Boomerang Business Collective. Met speciaal op de persoon afgestemde uitwisselbare kleding slaagden Rob Kugel en zijn team erin om met 4 x 4 sets kleding maarliefst 256 mogelijke combinaties van zakelijk krachtige uitstraling te realiseren.

De aankoop omvatte o.a. vier broeken, vier shirts en vier colberts, waarmee een oneindige reeks stijlvolle combinaties mogelijk is. Deze diversiteit stelt de klant in staat om zijn professionele uitstraling aan te passen aan de specifieke sfeer en doelgroep van elk collectief waar gesproken wordt. Dit is van onschatbare waarde en zal een blijvende indruk achterlaten op het publiek.

ERKA Casual Mode, gevestigd aan het pittoreske Menistenplein 12 in Stadskanaal, biedt een uitstekende selectie van heren- en damesmode die bekendstaat om zijn betaalbaarheid en draagbaarheid. Hier vond de klant de perfecte combinatie van zakelijke elegantie en comfort.

ERKA Casual Mode toont met deze opdracht opnieuw hun vermogen om verder te gaan dan eenvoudige kledingverkoop. Ze bieden een op maat gemaakte ervaring die aansluit bij de behoeften van hun klanten, of het nu gaat om het opbouwen van een veelzijdige garderobe voor professionele presentaties of het volgen van de nieuwste modetrends. Hun toewijding aan kwaliteit, stijl en klanttevredenheid blijft een baken voor de lokale gemeenschap, en benadrukt dat zakelijk netwerken niet alleen om contacten draait, maar ook om de juiste uitstraling.

Deel dit verhaal
Bekijk alle verhalen

Rob Kugul

Fashionista

Boomerang
Stadskanaal

"Erka's toewijding aan kwaliteit, stijl en klanttevredenheid blijft een baken voor de lokale gemeenschap"

Bekijk alle verhalen

Meer verhalen

 • Boomerang

  Anne Prins

  Voedselbank StadsWolde

  Boomerang
  Stadskanaal
  "Voor de voedselbank is een nauwe band met lokale ondernemers erg belangrijk."
  Lees het verhaal van Anne
 • Boomerang

  Mark Middeljans

  Plan B reclame

  Boomerang
  Stadskanaal
  "Het collectief van Boomerang Stadskanaal is voor Mark een bron van inspiratie en ondersteuning."
  Lees het verhaal van Mark
 • Boomerang

  Maike Kuipers

  CMPRS

  Boomerang
  Stadskanaal
  "Nu, zeven jaar later, bouwen we elke week een bus om naar luxe camper."
  Lees het verhaal van Maike